Як зробити сайт, блог популярним та цікавим?

Як зробити сайт, блог популярним та цікавим?

Навіть складно уявити те розмаїття сайтів, які нині існують в інтернет просторі. Одні популярні, другі не дуже, а треті й зовсім занедбані. Звісно, якщо ви вирішили створити сайт чи блог, то хотіли б мабуть бачити його популярним та потрібним людям. Тому, одразу після того, як був розроблений ваш індивідуальний сайт, треба зайнятися його наповненням. Передусім він створюється з певною метою та покликаний щось нести людям, про щось розповідати. Це може бути інформація про послуги та все, що з ними пов´язане. Часто ресурс створюють та насичують інформацією, а вигода власника полягає у рекламній кампанії, що ведеться на сайті. Відвідувач не думає якого призначення цей сайт. Він шукає потрібну інформацію, находить її, та якщо вона цікава, то він неодмінно стає частим гостем.

Отже, якщо задача цього ресурсу – бути цікавим та корисним для відвідувачів, то необхідно врахувати декілька важливих нюансів усім тим, хто вирішив зайнятися самостійним наповненням сайтів:

  • Дуже часто зустрічаються сайти з шаблонним наповненням. Одні й ті ж самі прийоми, розміри та структура тексту. Для пошукових систем можливо це й спрацює, але користувач уже після декількох відвідувань зрозуміє автоматичність та захоче знайти більш живе та цікаве джерело інформації. Тому важливо в кожному тексті висловлювати думки, ділитися враженнями та передавати емоції за допомогою слів. Якраз «емоційністю» відрізняються найбільш популярні блоги, які хочуть читати та регулярно слідкують за оновленнями. Вони просто захоплюють, від них не відірватися. А головний секрет – це простота викладення та бажання ділитися з читачами знаннями, переживаннями, навичками, рецептами і т.д.
  • Не менш важлива регулярність наповнення свіжою інформацією. Якщо в одну прекрасну мить ви перестанете це робити, то зразу зменшиться кількість ваших постійних читачів. Адже людина постійно знаходить у вас всю потрібну інформацію, слідкує за новинами, а можливо, взагалі, ваш ресурс для нього є джерелом натхнення. А тут раптово все зупинилося. Скоріш за все він буде шукати щось подібне та невдовзі стане відвідувачем іншого сайту.
  • Постійно оновлюйте та вдосконалюйте викладення матеріалу. Це стосується не лише оформлення текстової частини, але й наповнення фотографіями, аудіо- чи відеоматеріалами.
  • Якщо сайт чи блог починає набирати все більшу кількість відвідувачів, то можна створювати опитування та користуватися з користувачами через коментування. Зворотній зв´язок важливий не тільки для гостей, але й передусім для вас самих. За рахунок цього ви можете бачити аудиторію, її настрій, вік та захоплення. Виходячи з цього, вам буде легше підбирати матеріал, адже ви будете знати для кого це робите.

Якщо усі перераховані вище поради виконуються, то популярність сайту буде поступово зростати. А ось у випадку невдалих спроб чи за бракування часу, ви можете завжди замовити розкрутку сайтів на професійному рівні. Особливо це потрібно робити на самому початку, коди з ним тільки почали знайомитися пошукові системі та відвідувачі. Це гарний старт та допомога, натхнення для вашої послідуючої роботи.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?