Які тонкощі є у доменів другого рівня

Які тонкощі є у доменів другого рівня

Замовляючи створення сайтів в Києві за допомогою послуг компанії «Полюс Альфа», багато хто з клієнтів відразу цікавиться якого рівня домен буде присвоєно ресурсу. Для тих, хто не розуміється в цих тонкощах розробки сайтів і не задає подібні питання, проте інформація ця важлива для майбутньої роботи сайту. На просторах інтернет мережі дуже популярні домени другого рівня і вони є чимось на зразок престижного звання для певного сайту.

Домен другого рівня має велике значення для будь-якого сайту. Якщо проаналізувати всі ті ресурси, які використовують домен другого рівня, то можна побачити веб ресурси з пристойним статусом, що представляють інтереси перспективних і серйозних компаній або проектів. Тому і віддають перевагу доменах другого рівня при створенні корпоративних сайтів.

Якщо ви налаштовані на створення перспективного розвитку сайту або хочете отримувати за допомогою його наявності то кількість грошей, на яке розраховуєте, то без роздумів потрібно купувати домен другого рівня. Ну і при цьому потрібно не забувати про унікальність доменного імені, що полегшить пошук і запам'ятовування вашого веб ресурсу користувачами.

Домени другого рівня завжди впливають на пошукову оптимізацію. Але при цьому важливо враховувати те, що ретельна увага звертається на вік веб ресурсу та доменне ім'я. Наприклад, довге доменне ім'я з ключовими словами може бути сприйнято, як спам. А для молодих сайтів (до року) під час процесу розкрутки все-таки можуть застосовуватися деякі фільтри на зразок «пісочниці». Але є і захист від таких фільтрів. Наприклад, якщо на вас будуть посилатися великі трастові сайти, то вагомість вашого сайту значно змінитися в кращу сторону в очах пошукових систем.

Виділимо основні особливості та переваги доменів другого рівня:

  • Домен другого рівня відрізняється більш високою показністю, за цією ознакою відразу можна відрізнити ставлення власника сайту до свого проекту. Також це широкі можливості для заробітку, так чому б ними не скористатися;
  • Такі домени також впливають і на розкрутку сайту, оскільки в рази збільшують відвідуваність. Вони є короткими, тому краще запам'ятовуються;
  • Чи не прив'язки до якого-небудь хостера, а це означає можливість в будь-який момент перейти на інший хостинг, при цьому всі права на домен зберігаються за вами;
  • Відсутність на сайті сміття і спаму у вигляді нав'язуваних рекламних модулів і банерів.

Ну а як же домени третього рівня? Що вони взагалі не потрібні? Потрібні, ними теж можна користуватися з вигодою. Наприклад, у вас є сайт з доменом другого рівня, створюєте ще парочку сайтів третього рівня чисто для розкрутки основного сайту. Ну а взагалі всім власникам сайтів з доменом третього рівня потрібно бути готовими подумки попрощатися зі своїм сайтом, оскільки це може трапитися в будь-який момент. Саме тому краще завжди робити вибір на користь доменів другого рівня.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?