Яким повинен бути сайт візитка?

Яким повинен бути сайт візитка?

Сайти-візитки останнім часом набули популярності, і в цьому немає нічого незвичайного. Зазвичай такий сайт складається з невеликої кількості сторінок - максимум 20, проте, на них міститься вся інформація, необхідна для відвідувача.

Вважається ознакою хорошого тону мати сайт-візитку, на який завжди можна відіслати посилання новому клієнтові або партнерові.

Однак, для того щоб подібний ресурс був успішним, потрібно пам'ятати ряд базових правил.

Успішний сайт візитка повинен бути зручним. Це означає, що відвідувачеві потрібно дуже швидко надати можливість знайти потрібну інформацію. Причому на фактор юзабіліті впливають як дизайн, так і функціональність сайту. Ось кілька нюансів, про які потрібно пам'ятати при створенні візитки:

1. Назва компанії обов'язково повинна розташовуватися на видному місці, в шапці. Якщо у вас є логотип, його також потрібно розмістити поруч з назвою. Для оформлення титульної сторінки потрібно вибирати спокійні колірні тони, привабливий, але ненав'язливий дизайн.

2. Обов'язково розміщуйте інформативний блок контактів, де є альтернативні види зв'язку з вами - телефон, електронна адреса, фізична адресу.

3. Важливо продумати зручність навігації, для чого в меню потрібно вмістити не більше восьми пунктів, щоб не перевантажувати відвідувача інформацією. У меню обов'язково повинні бути розділи «Головна», «Інформація про нас», «Товари і послуги», «Контакти».

4. Вкрай бажаним є пошук по розділах.

5. Фонова музика - минулий день. Сучасних користувачів вона тільки дратує і змушує швидше піти з подібного сайту.

Щоб сайт дійсно працював на результат, він повинен бути корисним, що передбачає розширений функціонал. Це можна реалізувати різними способами - запис на прийом онлайн, підбір потрібного товару або послуги, калькулятор розрахунку.

Не менш важливий момент - працездатність ресурсу. Яким би гарним і продуманим не був ваш сайт-візитка, якщо він «падає» і некоректно завантажується, користі від нього буде небагато. Щоб гарантувати стабільну роботу ресурсу, потрібно вибрати компанію, яка надає якісні послуги хостингу та технічну підтримку. Якщо саппорт працює в режимі онлайн, він зможе усунути будь-які неполадки протягом півгодини, відновити втрачену інформацію.

Останній, але не за значенням, момент, який має вплив на корисність сайту - СЕО оптимізація. Від того, наскільки коректно проведена перелынковка, складені тексти, прописаний внутрішній код, залежить індексація сайту, а значить, і успіх вашої компанії.

Дотриматись всіх цих правил нескладно, якщо ви є професіоналом в даній сфері. В іншому випадку, ви можете довірити створення сайту-візитки компанії «Полюс Альфа». Наша злагоджена команда гарантує створення сайту будь-якої складності, послуги хостингу, цілодобову техпідтримку сайту, а також СЕО оптимізацію.

Ми завжди знаходимо індивідуальний підхід до кожного клієнта, щоб готовий результат перевершив всі очікування.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?