Алгоритм створення якісного відео продукту для просування сайту

Алгоритм створення якісного відео

Зараз сайти і блоги намагаються не нехтувати створенням та розміщенням відео контенту, адже за ним велике майбутнє, ну і по-друге це відмінний спосіб розведення текстового матеріалу. Відео контент може використовуватися для будь-якого типу сайту. Яскравим прикладом ефективних відео роликів на сьогоднішній день є огляди різних товарів, які можна додавати безпосередньо на сайт інтернет магазину, або ж залишати посилання на відео. Способів багато, кожен вибирає найбільш зручний, проте розміщення відео на самому сайті в значній мірі збільшує ймовірність перегляду користувачем, ніж перехід по посиланню.

Багато хто використовує свій канал на Ютуб в якості реклами та для збільшення трафіку на сайт або в інтернет магазин, домагаються в цьому непоганих показників. Корпоративні сайти можуть використовувати відео для просування бренду, збільшення його впізнаваності. Благо, на сьогоднішній день Ютуб дозволяє вставляти прямі посилання на сайт, заливати відео з логотипом і т.д. Про всі вигідні сторони розміщення відео і взагалі застосування такого контенту для розкрутки сайту говорилося вже раніше.

Студія створення сайтів «Полюс Альфа» в особі її головних фахівців акцентує увагу в цій статті на те, як потрібно правильно створювати відео і які чинники впливають на перегляди. Мало створювати якісне відео, хоча теж в якійсь мірі важливо, потрібно ще знати, як його правильно оптимізувати.

Отже, відразу розберемо основні правила створення відео:

  • Ніколи не намагайтеся повторювати теми або стиль подачі матеріалу у кого-то з знаменитих блогерів. Ні, вчитися звичайно можна і потрібно, але копіювання завжди буде виглядати безглуздо і далеко не на вашу користь. А ось правильне позиціонування себе і свого імені, або ж бренду компанії, буде відмінним помічником при розкручуванні вашого сайту. Підвищується впізнаваність, а з ним інтерес, люди потім захочуть ділитися відео і вашою інформацією.
  • Дуже важливо знімати тільки ті відео, в темі якого ви є експертом. У інформаційному матеріалі повинен бути запал і натхнення, а для цього немає нічого кращого, ніж висвітлювати свою улюблену тему.
  • Робіть ставки на якісне відео, вдосконалюючи картинку і звук. Якість відео може безпосередньо впливати на конверсію. Якщо ж все зроблено на найвищому рівні, то ваш або захочуть купити ваш товар або замовити послугу. В іншому випадку можна просто злякати потенційного клієнта.

Відео створили, змонтували, тепер важливо правильно провести його оптимізацію. Потрібно дати відео правильна назва, чітке і зрозуміле опис, прописати ключові слова, з усього числа краще використовувати найпопулярніші. Запам'ятайте, оптимізовані відео набирають в сотні разів більше переглядів, ніж звичайні.

По максимуму використовуйте всі можливості відеоконтенту, вдосконалюйте його, випробовуйте на практиці, і ні в якому разі не зупиняйтеся.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?