Час для редизайну вашого сайту

Час для редизайну вашого сайту

Багато хто чув про таке поняття, як редизайн сайту. Для його проведення може бути відразу декілька причин. Найперша полягає в тому, що дизайн з часом втрачає свою актуальність, старіє, або просто-напросто набридає власнику. Є ще одна причина, коли необхідний редизайн сайту. Якщо спочатку сайт був розроблений з деякими помилками або в процесі експлуатації не справляється з поставленими завданнями. У необхідності редизайну немає нічого страшного, адже втрачати свою актуальність можуть навіть найоригінальніші сайти. Особливо важливо оновлювати дизайн для корпоративних сайтів, адже по оформленню та зручності використання сайту судитимуть безпосередньо про саму компанію. Може не бути потреби в грандіозних змінах, а досить додати кілька корисних функцій, яких не було раніше.

Ну ось, наприклад, можна розширити функціональні можливості вашого сайту, якщо додати:

  • Форму зворотнього зв'язку;
  • Можливість оформлення онлайн замовлення;
  • Коментування записів відвідувачами;
  • Пошук по сайту;
  • Хмару тегів;
  • Доступ до архівних публікацій.

Під редизайном мається на увазі не тільки буквальна робота з дизайном, але ще і внесення змін в систему управління сайтом та ін. Якщо ж потрібен комплексний редизайн сайту, то змінюється структура сайту, робиться більш зручна навігація.

Тепер про головне питання. Коли ж потрібно робити редизайн сайту? У будь-який час без обмежень, якщо з'явилися на те причини, які перераховані вище. Якщо в процесі експлуатації ви не помічаєте незручностей, то як мінімум раз на два роки вам потрібно задуматися про зміну дизайну. Також для цього можна скористатися послугою аналітики сайту. В цьому випадку вам швидко скажуть все про вашому сайті, розкладуть все по поличках. І знову ж таки, це в першу чергу стосується таких ресурсів, як корпоративний сайт. Якщо в інших випадках можна почекати, то в разі корпоративного сайту, можуть бути втрати через те, що сайт вже не приваблює стільки відвідувачів, як рік чи два тому.

Про редизайн вже говорилося тут трохи раніше, проте в цій статті ми вирішили заглибитися в дану тему, оскільки на сьогодні це питання для багатьох актуальне.

Тому ви завжди можете звертатися за допомогою в компанію Полюс Альфа не тільки з метою розробки сайту, а й в тих випадках, коли набрид дизайн, швидкість відкриття сторінок стала повільною, якщо змінилися цілі і завдання сайту.

Що входить в послугу редизайну сайту?

  • Ретельний аналіз сайту і поставлених цілей клієнта на момент зараз;
  • Розробляється або повністю новий дизайн, або робиться часткове оновлення;
  • Застосування нового дизайну для старого сайту.

Причини редизайну сайтів є основними факторами проведення подібних робіт. Чим професійніша обрана компанія в якості виконавця, тим краще ефект від даного виду зміни. Тому якщо при роботі з сайтом відчувається зниження активності користувачів і їх кількості, то вже перший сигнал про те, що продукт вимагає змін. Веб-студія «Полюс Альфа» завжди готова вам допомогти вирішити цю проблему.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?