Основні аргументи співпраці з однією web-студією

Чому потрібно замовляти сео-послуги там, де і створення сайту

У цій статті піднімемо, здавалося б, таку очевидну, але разом з тим не завжди зрозумілу до кінця клієнтами тему, як замовлення розробки сайту і сео-послуг в одному місці. Наприклад, ви замовляєте створення веб-сайтів в компанії «Полюс Альфа», то відразу ж або через місяць-два у нас же замовляєте і сео-послуги. Часто це оговорюється відразу, але деякі вибирають почекати, інші хочуть дати шанс своїм навичкам і т.д. Причини можуть бути різні.

У підсумку все-одно практично всі приходять до висновку, що краще такі послуги замовляти у професіоналів. Створення і просування сайту є досить складним процесом, в якому задіяні фахівці з різних областей, починаючи від програмістів і закінчуючи копірайтерами. Перевага веб-студії «Полюс Альфа» полягає в тому, що вирішуються завдання по сайту повністю, все, що потрібно по кожному конкретному проекту, детально опрацьовуючи кожен етап створення з урахуванням найменших нюансів і побажань замовника.

Якщо мова йде про просування інтернет магазину, то його сео-оптимізація повинна відбуватися практично відразу після створення, разом з наповненням товаром і контентом. З чого саме слід починати розкрутку інтернет магазину було розписано тут. А зараз розпишемо найосновніші доводи на користь того, що розробку і просування краще замовляти відразу в одному місці.

Отже, чому сео-послуги краще довіряти нашим фахівцям? Зрозуміло, що розроблений сайт – лише початок на шляху підприємця або компанії з просування своїх продуктів. Ті клієнти, які не знайомі з сайтобудування та сео, не здогадуються про те, скільки всього стоїть за розкручуванням сайту. Щоб він з'явився на перших сторінках видачі по ключовим запитам, потрібно не тільки час, а й старання, навички, знання, креативний підхід, особливий алгоритм дій. Через це дану роботу краще довірити фахівцям. І краще, якщо це будуть фахівці, котрі створили ваш сайт. Щоб розвіяти всі ваші сумніви, перерахуємо головні аргументи:

  • Фірма, що реалізувала всі вимоги клієнта в ході створення сайту, завжди виправдає надії і при замовленні сео-послуг. Адже це логічно зрозуміло для кожного. Природно, що краще сплатити послуги компанії, яка вже показала свій професіоналізм і надійність. Також часто при розробці веб-ресурсу і наповнення його первинним контентом можуть закладатися основи для успішного просування сайту. Це завжди обговорюється з клієнтом заздалегідь.
  • Не забувайте, що завжди послуги в комплексі обійдуться дешевше, ніж якби це було окремо. При зверненні в одну і ту ж веб-студію ви зможете заощадити свій бюджет. Вже тільки цього хіба недостатньо?
  • Комплексний підхід економить час, оскільки сео-оптимізація сайту робиться професіоналами часто вже на стадії його розробки.
  • Ви збережете свої нерви. Теж важливо, адже ви тільки на початку свого підприємницького шляху і нерви вам точно ще знадобляться. Пам'ятайте, що спочатку звертаючись в одну компанію ви попереджуєте можливі конфлікти інтересів і ідей різних сторін – веб-майстрів, і сео-фахівців.

З цього випливає висновок, що при плануванні створення інтернет-магазину або корпоративного сайту, варто відразу планувати не тільки його «народження», а й підняття вгору в пошукових системах за допомогою сео-просування. Цінуйте свій час, вкладені гроші і пам'ятайте про перерахованих перевагах перед тим, як зробити вибір.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?