Перевірені способи отримання зворотних посилань на ваш сайт

способи отримання зворотних посилань

Дана стаття буде корисна для тих користувачів, які обрали самостійну розкрутку сайту і не знають з чого почати нарощування зовнішньої посилальної маси. Ні, звичайно не варто забувати і про внутрішню перелінковку, про користь якої було описано тут. Але зараз піде більше мова про зовнішні посилання. Так, саме їх наявність робить пошукових роботів більш лояльними до оцінювання вашого сайту. З ростом зовнішньої посилальної маси буде і рости вага вашого сайту в очах відвідувачів, а також в пошуковій видачі. Чим більше ресурсів посилаються на ваш сайт, тим він цінніший. Зараз багато оптимізаторів шукають альтернативні джерела зовнішніх посилань, адже впливати на текстові чинники в пошуковій видачі стає все складніше, а стандартні комерційні посилання стають все дорожче. 

Отже, для кого розробка сайтів в Києві – це вже пройдений етап і справа залишилася за наповненням та розкруткою, в цій статті на вас чекає кілька практичних порад про те, як наростити зовнішню кількість посилань безкоштовно, природно і за досить короткий термін. З термінами переборщувати не варто, різке зростання теж може викликати підозру, як і взагалі все те, що мало схоже на природне просування.

Фахівцями компанії «Полюс Альфа» були виділені наступні способи отримання посилань від інших сайтів, який будуть найбільш актуальні для вас на даний момент:

  • Користувачі реагують і посилаються на вірусний контент. Для цього потрібно створити такий промо-матеріал, на який буде бурхлива реакція у користувачів. Багато оптимізаторів дуже люблять цей спосіб, проте він вимагає вкладення сил, часу і старання.
  • Посилання на додаткові сервіси, розміщені на сайті, які корисні для більшості користувачів. Астрологічний прогноз на кожен день, калькулятор кредитів, пошук магазинів, − вибір їх досить широкий, все залежить від цільової аудиторії та її інтересів.
  • Завжди будуть посилатися на регулярно оновлюваний цікавий і корисний контент на сайті. Про це вам скажуть всі відомі пошукові системи. І можете на своєму прикладі переконатися, що створення цікавого контенту не є такою вже легким завданням.
  • Посилання на конкурси і вікторини. В такому випадку користувачі або просять проголосувати і розміщують посилання або ж запрошують інших взяти участь в цікавому конкурсі. З мінусів можна виділити всього один − це необхідність виділити кошти для призу або бонусу для переможця. Чим цінніший приз, тим більш галаслива реакція на нього буде з боку користувачів.
  • Часто посилаються на ресурси, де розміщені інтерв'ю зі знаменитою особистістю або блогером. Це відмінний спосіб отримання природних посилань на сайт, проте доведеться постаратися умовити обраного співрозмовника на інтерв'ю. Також таке інтерв'ю завжди буде ще й унікальним, оригінальним контентом для вашого сайту. Переваг відразу кілька.

Всі ці методи будуть впливати на розкрутку сайту, будуть робити ресурс корисним і цікавим для користувачів. Саме тому візьміть для себе на озброєння саме те, що найбільш актуальне для ваших умов і тематики.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?