Просування послуг творчої особистості

Просування послуг творчої особистості

Творчі особистості, починаючи від музикантів та закінчуючи письменниками, художниками, ретушерами, теж можуть непогано заробляти своїм талантом. Головне грамотно підійти не тільки до створення свого продукту, але і його просування. Багато хто з творчих особистостей втрачає свій шанс реалізації здібностей та талантів.

Але ж починати свое просування потрібно з малого, самого елементарного – створення сайту. Це може бути сайт-візитка, при необхідності його можна пізніше розширити до обсягів корпоративного. Щоб кар'єра творчої особистості процвітала, до цього потрібно прагнути, мати талант та працювати не покладаючи рук. Без просування творінь таких людей, користувачі в мережі так ніколи і не дізнаються, чим вони займаються. Про себе потрібно заявляти и вчитися робити це грамотно. Найперший інструмент – це створення сайту за допомогою веб-майстрів компанії «Полюс Альфа».

Яким повинен бути сайт творчої особистості? Цілком природно, що від композитора чи вокаліста відвідувачі очікують щось незвичайне, стильне і те, що цікаво розглядати, гортати, читати, пізнавати. Насамперед, щоб зацікавити користувачів та привернути увагу, потрібно дотримуватися певного стилю. Стилістична спрямованість сайту, оформлення візиток та логотипу повинні містити такі елементи, які змогли б повною мірою висловити естетичні погляди та смаки. Сайт повинен бути ніби продовження творчості. Наприклад, використовувати один колір, шрифт і символи. І вже тільки з таких типових ознак, відвідувачі можуть пізнати стиль творчої особистості та зрозуміти на сайти кого вони зараз знаходяться. Про це докладніше вже говорилося в блозі про те, як створити сайт, що підвищує впізнаваність бренду. До сайту можна прив'язати сторінку в соціальній мережі, і паралельно туди й туди приклади робіт, які максимально вигідно підкреслюють особливості вашої творчості і точно відповідають вашому бренду. Іноді для створення незабутнього бренду, варто поспівпрацювати з графічним дизайнером, який допоможе розробити цілісний образ.

Щоб сайт творчої особистості сподобався користувачам, він повинен бути з інтуїтивно зрозумілою навігацією та обов’язково на ньому повинна бути наступна інформація:

  • Біографія з простим та послідовним викладом цікавих, важливих фактів з життя;
  • Якщо були інтерв’ю в пресі, їх приклади також повинні бути;
  • Нагороди чи інші заслуги;
  • Портфоліо робіт з найяскравішими творіннями;
  • Посилання на блог або інші альтернативні джерела інформації (соц.мережі);
  • Повинна бути передбачена можливість замовити вподобані роботи, якщо це актуально для даного виду творчості.

Люди дуже люблять читати блоги, профілі творчої особистості, тому їх потрібно регулярно оновлювати та наповнювати новими записами. Не завадить і розділ з поточними або майбутніми проектами, це теж цікаво користувачам. Разом з інтересом до вас підвищується зацікавленість вашими творіннями та навпаки. Проявляйте себе, висловлюйте в мережі, давайте про себе знати, результати вже незабаром дадуть про себе знати!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?