Що таке вірусний контент?

Що таке вірусний контент?

Якщо вас цікавлять такі теми, як побудова власного бізнесу в мережі, виготовлення сайтів в Києві, піар своїх послуг тощо, то напевно ви стикалися на просторах мережі з таким поняттям, як «вірусний контент». Сьогодні саме ця тема пропонується для розгляду від «Полюс Альфа», адже це ще один відмінний прийом з метою залучення відвідувачів на сайт. Дуже часто вірусний контент використовується в соціальних мережах, однак поширюється і на сайти. Ну і плюс зараз кожен власник сайту пов'язує його з групою або профілем в соц. мережі, тому одне спричинить за собою інше, і навпаки.

Що таке «вірусний контент»? Це швидке поширення корисної для користувачів інформації, проте завдяки чітко спланованій маркетингової стратегії, в такій статті може мати місце ненав'язливе пропозиція послуг, а може і не бути. Ви напевно стикалися з тим, як пост у соціальній мережі досягав небувалого кількості лайків і репостів. Ось, значить ви могли бачити вірусний контент. Головне тут –зацікавити користувача, а вже далі справа техніки. Як же навчитися писати такі пости, щоб вони поширювалися швидко і користувачі були від них в захваті? Як навчитися застосовувати цей метод з метою розкрутки сайту? Треба дуже майстерно створити такий запис, щоб він містив і потрібну вам інформацію, і здатен викликати справжній фурор. Розглянемо основні принципи успішного створення такого типу контенту.

  • Найголовніше, не потрібно винаходити велосипед і придумувати щось, що до вас вже давно придумали. Спостерігайте за тенденціями і дотримуйтеся такого ж принципу в створенні постів. Неважливо, якщо сфера абсолютно не ваша, основні принципи застосовні до будь-якого виду діяльності, тому ви завжди можете перекроїти під себе.
  • Вчіться дивувати людей. Дивувати і викликати емоції – це основні складові успіху, це те, що змушує людей ділитися новиною в соц. мережах. При цьому абсолютно неважливо, це емоції негативні або позитивні, але саме вони керують мозком людини.
  • Правильний заголовок – це вже половина успіху. Раніше вже розглядалася тема оптимізації заголовків сторінок сайту, так ось при складанні заголовка поста потрібно проявляти не меншу винахідливість. Заголовок повинен бути чіпляючим, викликати бажання прочитати весь текст. Для його правильного складання потрібно відповісти собі на питання: що корисного несе стаття? У чому її унікальність? Чому її потрібно прочитати саме зараз?
  • Краще не розповідати, а показувати. Як показує статистика, пости зі схемами та малюнками заробляють на 55% більшою лайків серед користувачів, ніж звичайні.
  • Будьте готові «приймати гостей». Отже, ваш пост став поширюватися з відмінною швидкістю, і багато користувачів перейшли на ваш сайт з соц. мережі. Вони нічого не знають про вашу діяльність, тому потрібно зробити все можливе, щоб на сайті були доступні відповіді на найелементарніші питання. Прямо з домашньої сторінки потрібно захопити інтерес користувача, буквально закохатися в ваш сайт. Тільки в цьому випадку вірусний контент можна назвати успішним, а роботу виконаною до кінця.
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?