Як правильно вибрати фахівця (компанію) для розкрутки сайту?

Вибір компанії для розкрутки сайту

До розкрутки сайту приватні особи і компанії вдаються рано чи пізно. Це невід'ємна частина роботи з сайтом з метою поширення інформації в інтернет просторі і залучення на сайт потенційних клієнтів. Якщо ваш сайт знаходиться десь на 5-6 сторінці в пошуковій видачі, то навряд чи він буде доступний для ознайомлення, для зростання відвідуваності потрібно бути або в ТОПі або ж знаходиться на першій сторінці видачі відповідних запитів.

Точно так, як і розробка сайтів в Києві, так і в разі просування сайту, потрібно чітко розуміти для яких завдань призначена дана послуга і тільки після цього займатися пошуком компанії для реалізації поставлених цілей.

Основні завдання розкрутки сайту:

  • Щоб збільшити трафік (відвідуваність сайту);
  • Зростання позицій по відповідних запитах;
  • Стимуляція продажів в результаті просування.

Після того, як ви визначилися із завданнями вам неодмінно потрібно ознайомитися з тим, як захистити себе від шахраїв. Звичайно, шахраї бувають як серед клієнтів, так і серед компаній, не в цьому суть, але ось як мінімум бути попередженим потрібно. А тепер безпосередньо поговоримо про ті критерії, як слід вибирати компанію для розкрутки сайту.

Щоб ваш вибір виконуючої компанії був правильним, радимо вам звернути увагу при пошуку на такі критерії:

  • Вік компанії або веб-студії, що займається розкруткою сайтів. Природно, різниця існує, коли компанії три роки або тринадцять. Великий досвід завжди буде говорити на користь професіоналізму, вироблення власних навичок і розробки своєї стратегії, тактики просування.
  • Портфоліо реалізованих проектів і їх кількість. Якщо є можливість ознайомитися з конкретними прикладами, то це буде варто десятків слів і розхвалювання себе, адже практика завжди наочніше і переконливіше теорії. Також багато про що можуть сказати позитивні відгуки клієнтів.
  • Стратегія просування і безпеку просування. Існують компанії, які використовують «чорні» методи, ось від таких краще триматися подалі, як би швидко вам би не хотілося розкрутити проект. Як дізнатися про це? Все дуже просто. Якщо вам пропонують терміни розкрутки, що сильно відрізняються від інших компаній на ринку, то краще такі переговори завершувати. Це для вашого ж блага. Порядна компанія ніколи не буде ризикувати грошима і репутацією клієнтів.
  • Терміни просування і гарантована якість. Тут потрібно знову ж остерігатися «швидких» результатів, але компанія повинна зрозуміти в діалозі, що зробить все можливе, щоб виведення в ТОП рейтингів не затягнулося надовго. Компанія також повинна дати зрозуміти якими методами збирається це робити, нехай не конкретно по пунктах, але у вас повинно скластися враження про майбутню роботу. Тільки в цьому випадку можна говорити про «прозорості» роботи.
  • Досвід просування сайтів з нуля (молодих). Робота з новими сайтами завжди вимагає більше сил, ідей, часу і вкладень, ніж у аналогічних сайтів, але «доросліших». Часто такі сайти навмисне утримуються пошуковими системами на позиціях набагато нижче, ніж їх сайти конкуренти віком побільше.
  • Форма звітності. Зараз багато студій пропонують ведення докладних звітів, що підтверджують ефективність просування і раціональність витрат фінансових вкладень в сайт. Це дуже зручно і показово.

А компанія «Полюс Альфа» в свою чергу нагадує про унікальну можливість швидко підвищити віддачу від вашого сайту, зробити його ефективність, просто зателефонувавши до нас і замовивши розкрутку сайту. Дозвольте вашим турботам стати нашими!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?