Як швидко і легко розкрутити групу Вконтакті?

Як швидко і легко розкрутити групу Вконтакті?

Після того, як був створений сайт, відразу або через деякий період, багатьох цікавить створення пабліку, спільнот в соціальних мережах. І найбільш популярним способом поширити інформації про себе або компанії – це створення групи Вконтакті. Є також і ті випадки, коли обходяться однією лише групою, без сайту. Але це буде актуально в тому випадку, якщо власнику буде досить невеликої аудиторії, а терпіння вистачить для розкрутки групи на кілька місяців.

Тому веб-майстри компанії «Полюс Альфа» завжди нагадують про таку можливість, як ведення групи Вконтакті. Про те, як соціальні мережі впливають на СЕО вже говорилося в блозі ось тут, а тепер розглянемо, як можна самостійно розкрутити групу Вконтакті. Звичайно можна скористатися послугами третіх осіб, проте в цьому випадку немає питань. Питання і труднощі виникають тоді, коли людина вирішила самостійно розкрутити групу. Труднощі полягають в тому, що потрібно знати всі нюанси розкрутки, що потрібно робити, а що небажано. Без досвіду і навичок важко бути обізнаним в усьому. Про це і піде мова зараз.

Отже, якщо ви вже замовили створення сайтів в Києві, наповнюєте його контентом, саме час подумати про створення групи Вконтакті. Саме створення є справою нехитрою. Далі головне залучити користувачів, зацікавити їх. Тому потрібно досить ретельно і регулярно працювати з контентом. А саме:

  • Підбирати тільки найцікавіші і пізнавальні теми для користувачів, придумувати чіпляють заголовки;
  • У соц. мережах важливе значення має оформлення тексту смайлами, але з цим не потрібно переборщувати. Однак тексти виходять живішими, це однозначно;
  • Регулярно потрібно влаштовувати опитування і голосування, таким чином підвищуючи активність користувачів, інтригуючи їх, тому вони частіше будуть переглядати новини спільноти;
  • Подібно до того, як оформлюються всі інші тексти для сайтів, вони повинні мати структуру, а не бути суцільним полотном;
  • І що важливо, потрібно звертатися до користувачів, як до співрозмовника у всіх текстах. Це викликає тепле ставлення з боку читачів.

Так це все добре, але запитаєте ви: «А де ж взяти читачів? Як залучити більше користувачів? ». Рано чи пізно при регулярному наповненні і цікавому контенті, вони будуть самі знаходити вашу групу. А на перших порах потрібно проявити вам ініціативу. Запрошувати друзів і знайомих. Або ж подавати заявки всім потенційним передплатникам, знайти які можна в великих групах, аналогічних за тематикою вашої. Точно також, як і для розкрутки сайту, тут важливо проявити терпіння, разом з наполегливістю. Якщо дозволяють фінанси, можна замовити рекламу в великих пабліках. Зараз Вконтакті є обмеження щодо додавання передплатників в співтовариство, і можуть при підвищеній активності блокувати ваш профіль на кілька днів. Потрібно відправляти запрошення через якийсь час. І бажано використовувати не весь денний ліміт запрошень.

А тепер про те, що не потрібно робити. Не потрібно намагатися накручувати передплатників, які взагалі не є вашою цільовою аудиторією. За це можна потрапити в бан, та й довіру інших користувачів до групи з «собачками» (видаленими профілями) не особливо велика. Також не потрібно використовувати спам в цілях просування групи, оскільки це частіше відштовхує користувачів, чим приваблює.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?